Sisällön alku

Kysy Päijät-Hämeestä!

Lahden kaupunginkirjaston tietopalvelu vastaa Päijät-Häme -aiheisiin kysymyksiin Vellamon verkkotietopalvelussa.  Voit esittää kysymyksesi oheisella lomakkeella. Kysymykset ja vastaukset ovat nähtävillä Päijät-Häme-wikissä. Vastauksen kysymykseesi saat myös sähköpostitse, joten jätä oheisella lomakkeella myös yhteystietosi. Kysyjän nimeä tai sähköpostiosoitetta ei julkisteta, ne jäävät vain tietopalvelun kirjastonhoitajien tietoon. Päijät-Häme-wikissä käyttäjät voivat kommentoida kysymyksiä ja täydentää vastauksia omin tiedon ja muisteluin. Käy siis seuraamassa myös wikin vastausarkistoa. Linkit uusimpaan kysymykseen ja verkkotietopalvelun arkistoon löytyvät Päijät-Häme-wikin etusivulta.

 

Kysymys

Muistilista

Sinulla on 0 teosta muistilistassa.

Näytä muistilista

Tietopalvelun periaatteena on ohjata kysyjä tiedon lähteille. Tietopalvelumme etsii vastauksia ainoastaan Päijät-Hämeeseen liittyviin kysymyksiin. Vastaukset etsimme Lahden kaupunginkirjaston Päijät-Häme -kokoelmasta tai internetistä.

Muut kuin Päijät-Häme -aiheiset kysymykset voit osoittaa esimerkiksi kirjastosi tietopalveluun tai valtakunnalliseen Kysy kirjastonhoitajalta -tietopalveluun.

Vastauksen kysymykseesi saat sähköpostitse. Kysymyksistä ja vastauksista kootaan arkisto. Voit siis tutustua myös muita askarruttaneisiin kysymyksiin.