Sisällön alku

Tilat ja laitteet

OMATOIMIKÄYTTÖ lehtisali Kertun kammarissa mahdollistuu lunastamalla kulkuavain kirjastokorttiin asiakaspalvelusta. Tila on tällöin käytettävissä päivittäin klo 7-21. Lehtisalin perusaukioloajat ovat ma-ke 9-18, to-pe 9-16 ja la 10-14.

 

TIETOKONEET

Kirjastossa on asiakaskäytössä 10 tietokonetta, joissa kaikissa on internet-yhteys, cd-rom-asema sekä Office-ohjelmat. Kaikilta koneilta on myös tulostusmahdollisuus (0,50 € / kpl). Lisäksi yhdellä tietokoneella on Paint Shop Pro –ohjelma sekä skanneri ja polttava cd-asema.

KOPIOKONE

Kirjastossa voi ottaa kopioita omasta tai kirjaston aineistosta. Kopiot ovat maksullisia (0,50 € / kpl, värikopiot 1 € / kpl).

DIGITOINTIVÄLINEET

Voit varata käyttöösi laitteet VHS-videotallenteiden, C-kasettien tai LP-levyjen digitointiin. Kuvien ja asiakirjojen digitointiin on skanneri.

MIKROKORTTIEN LUKULAITE

Kirjastossa voi tutkia Sysmää koskevia kirkonkirjoja mikrokorttimuodossa. Lisäksi meiltä löytyy Asikkalan, Hartolan, Heinolan kaupunkiseurakunnan sekä Heinolan maaseurakunnan SSS-kortteja. Aika kannattaa varata etukäteen.

NÄYTTELYTILAT, VITRIINIT JA NÄYTTELYSERMI

Haluatko esitellä omaa harrastustasi tai kokoelmaasi? Ripustettaville näyttelyille on tilaa eri puolilla kirjastoa. Meillä on kaksi lasivitriiniä pienimuotoisiin esittelyihin. Sermiä voi varata pienille valokuva- yms. näyttelyille.  Voit kysyä vapaita aikoja oman kokoelman esille tuomiseksi virkailijoilta p. 044 7134530.

VARATTAVAT TILAT

SALIssa voi järjestää yleisötapahtumia. Siirrämme tuolloin hyllykalusteet alta pois, tilaa järjestyy noin 60 hengelle. Salissa on piano ja äänentoistotekniikka.

Kokous- ja neuvottelutila ILOLA on sopiva alle 14 hengen tilaisuuksiin. Tila on varustettu isolla näytöllä, johon voi kytkeä oman tietokoneen.

Pienempään kokous- ja neuvottelutila PAPULAan mahtuu 10 henkeä. Tilassa on minikeittiö, varustuksena jääkaappi, veden-  ja kahvinkeitin. Siirrettävä valkokangas ja videotykki saatavana myös.

Pieni kokoustila ELLILÄ sopii enintään viiden hengen kokoontumisiin.

Lehtisali KERTUN KAMMARIssa voi myös järjestää yleisötapahtumia. Tilaa järjestyy 40 hengelle.

Tiloja voi varata asiakaspalvelusta p. 044 7134530 tai email kirjasto@sysma.fi

Muistilista

Sinulla on 0 teosta muistilistassa.

Näytä muistilista