Sisällön alku

Tietoa Hartolan kirjastosta

Hartolan kirjasto tarjoaa monipuolisen valikoiman kauno- ja tietokirjallisuutta, lehtiä, äänikirjoja, musiikki-CD-levyjä ja DVD-elokuvia kaikenikäisille.

Hartolan kirjasto sijaitsee katutasossa ja sisällä mahtuu liikkumaan myös pyörätuolin, rollaattorin tai lastenvaunujen kanssa. Ulko-ovella on kynnys, eikä ovi avaudu automaattisesti. Ovikelloa soittamalla voi kutsua henkilökunnan avaamaan oven. Kirjastossa on inva-wc.

Lähialuiden päivälehdet ovat luettavissa kirjastossa. Kirjastossa ja etäpalveluna kotikoneeltasi voit lukea ePress- ja PressDisplay -lehtipalveluiden sähköisiä lehtiä. Kirjastokorttisi tunnuksella voit kirjautua kotikoneellasi Naxos Music Library -musiikkikirjastoon kuuntelemaan musiikkia. Kirjastossa toimii langaton verkko ja tilaa löytyy asiakkaiden omille laitteille.

KÄYTTÖSÄÄNNÖT JA MAKSUT

KIRJASTOKORTTI JA SALASANA

LAINAUS JA PALAUTUS

 

Kaukolainat

Aineistoa, jota ei ole Lastu alueen kirjastoissa, voidaan pyytää asiakkaille kaukolainaksi muista kirjastoista. Kaukopalvelumaksu on 5 euroa/kpl. Kaukolainojen laina-ajan määrittelee lähettäjäkirjasto. Kaukolainanpyynnöt: kirjasto@hartola.fi.

Kotipalvelu

Kotihoitohenkilöstö välittää lainat asiakkaalle ja voi palauttaa luetut kirjat. Lainat voi tarvittaessa uusia puhelimitse. Kirjasto opastaa Celia-kirjaston käytössä.

Kirjastoauto Hartolassa

Hartolan kunnankirjasto ostaa kirjastoautopalvelut Heinolan kaupunginkirjastolta. Kirjastoauto Kailas kiertää vuoroviikoin neljällä reitillä. Tässä kirjastoauton reittiaikataulu.


HARTOLAN KUNNANKIRJASTON TILASTOJA 2014 - 2015


 

Muistilista

Sinulla on 0 teosta muistilistassa.

Näytä muistilista