Sisällön alku

Luku-Konkari -lukudiplomi

Luku-Konkari lukudiplomin suorittamisohjeet

Luku-Konkari on Hartolan yhtenäiskoulun 1-6 luokkalaisten lukudiplomi. Lukudiplomin tarkoituksena on innostaa lapsia lukuharrastuksen pariin ja tutustuttaa heidät erilaisiin kirjallisuuden muotoihin. Lukudiplomiin on valittu kirjoja oppilaan ikätaso huomioiden.

Kirjat valitaan valmiilta luokkakohtaisilta kirjalistoilta. Opettaja voi sisällyttää lukudiplomiin kirjoja myös listan ulkopuolelta.
 
1. - 2. luokkalaisten lukudiplomi
Saat Luku-Konkari lukudiplomin, kun luet lukuvuoden aikana vähintään kuusi kirjaa. Lue kaksi kirjaa molemmista ryhmistä ”Kotimaiset kertojat” ja ”Ulkomaiset kertojat” sekä yksi kirja molemmista ryhmistä ”Kuvakirjat” ja ”Runot”.

Luku-Konkari Mestaridiplomin saa, jos lukee lukuvuoden aikana yhteensä 12 kirjaa: neljä kirjaa molemmista ryhmistä ”Kotimaiset kertojat” ja ”Ulkomaiset kertojat” sekä kaksi kirjaa molemmista ryhmistä ”Kuvakirjat” ja ”Runot”. 

3. - 6. luokkalaisten lukudiplomi
Saat Luku-Konkari lukudiplomin, kun luet lukuvuoden aikana vähintään kuusi kirjaa. Lue kaksi kirjaa molemmista ryhmistä ”Kotimaiset kertojat” ja ”Ulkomaiset kertojat” sekä yksi kirja molemmista ryhmistä ”Klassikot ja sadut” sekä ”Runot”.

Luku-Konkari Mestaridiplomin saa, jos lukee lukuvuoden aikana yhteensä 12 kirjaa: neljä kirjaa molemmista ryhmistä ”Kotimaiset kertojat” ja ”Ulkomaiset kertojat” sekä kaksi kirjaa molemmista ryhmistä ”Klassikot ja sadut” sekä ”Runot”. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Muistilista

Sinulla on 0 teosta muistilistassa.

Näytä muistilista