Pehmolelujen yökyläily pääkirjastossa

Lahden pääkirjaston Myyrä kutsuu kaikki alueen unikaverit yökyläilemään kirjastoon 16.–17.4. väliseksi yöksi

Aika ja paikka:

1. maanantai, 16. huhtikuuta 2018 Aika: 17:00 Lahden kaupunginkirjasto
Hinta: maksuton
yomyyra

Tuo pehmolelusi / unikaverisi öiselle seikkailulle Lahden pääkirjastoon. Yökylässä pehmot pääsevät tutustumaan uusiin kavereihin ja seikkailemaan ympäri kirjastoa.

Voit jättää pehmolelusi 16.4. klo 17 mennessä ja noutaa sen 17.4. klo 15 alkaen. Jokainen yökyläilijä täyttää ilmoittautumiskaavakkeen, jonka voi hakea ja täyttää etukäteen tai vasta pehmolelua tuodessa. Ilmoittautumiskaavakkeen saa lasten ja nuorten asiakaspalvelupisteeltä.

Mitä pehmolelut tekevät, kun ne pääsevät viettämään keskenään yön kirjastossa? Kirjaston väki kuvaa pehmolelujen yöllisiä touhuja ja lataa kuvia kirjaston Facebook- ja Instagram – sivuille.