Sisällön alku

Tomi Paldanius - Classic Hits Fingerstyle Guitar Tour

Aika ja paikka:

  1. maanantai, 29. tammikuuta 2018 Aika: 18:00 Hollolan pääkirjasto
Hinta: ilmainen Kesto: n. tunti
Tomi Paldanius Classic Hits Fingerstyle Guitar Tour
Tomi Paldanius
 

Tomi Paldanius Classic Hits Fingerstyle Guitar Tour
Fingerstyle kitaristi Tomi Paldanius soittaa tunnetuiden kappaleiden melodiat, soinnut, bassolinjat ja jopa kitarasoolot samanaikaisesti.

Tomi on sovittanut soolokitaralle Bohemian Rhapsody, Hotel California ja Nothing Else Matters kappaleet. Nämä ja monet muut Paldaniuksen sovittamat hitit ovat sosiaalisessa mediassa saavuttaneet kymmeniä miljoonia katselukertoja eri kitaristien soittamina.

Vuonna 2005 Youtubeen ladattu Bon Jovin Livin' On A Prayer sovitus on yksi Youtuben ensimmäisiä suosittuja kitarakappaleita. Se valittiin "best of youtube" artikkeliin Total Guitar lehdessä. Sovituksen innoittamana kitaransoittajat ympäri maailmaa alkoivat soittaa Tomin sovituksia. Yksi heistä on korealainen Sungha Jung, joka nousi tuntemattomuudesta Youtuben yhdeksi kirkkaimmista tähdistä.

Tomi on valmistunut klassisen kitaransoiton opettajaksi Turun taideakatemiasta 2003. Hänen kitaransoiton opettajia olivat Risto Vuorinen, Timo Korhonen ja Ismo Eskelinen. Tomin kiinnostus fingerstyle kitaransoittoon alkoi australialaisen kitaravirtuoosin, Tommy Emmanuelin innoittamana.

Helmikuun 2018 Classic Hits Fingerstyle Guitar kiertue on Tomin ensilevyn julkaisukiertue. Levyllä kuullaan Tomin suosituimpia sovituksia ja muutama uusi sovitus.

Lisätietoja Classic Hits Fingerstyle Guitar kiertueesta osoitteessa
www.tomipaldanius.com

Hollolan kirjaston konsertin ennakkovaraukset Lassi.Puodinketo@hollola.fi

 

Muistilista

Sinulla on 0 teosta muistilistassa.

Näytä muistilista

Lisää tietoa aiheesta Hollolan pääkirjasto
Osoite
KarttaNuottikuja 2
15870 HOLLOLA
Puhelinnumero
03 - 8803 270
Sähköposti
hollolan.kirjasto@hollola.fi