Sisällön alku

Kirjoittamisesta - Vieraana Katriina Ranne

Lahden pääkirjastossa järjestetään Kirjoittamisesta-tapahtumasarja vuonna 2018. Saamme vieraaksemme neljä kirjailijaa, jotka kertovat omasta työstään.

Millaisia kirjoittamisen prosesseja tai rutiineja heillä on? Miten ideat syntyvät ja miten ne jalostuvat? Rakentuuko teos tarkasti suunnittelemalla vai yllättäen, kirjoitushetkellä? Miten kirjailijat suhtautuvat palautteeseen ja editointiin? Millaista kieltä ja tarinaa kohti he hakeutuvat? Kirjailijoita haastattelee kirjastonhoitaja Maisku Myllymäki.

Kevään ensimmäinen kirjailijavieras tiistaina 13.2. klo 18.00 on lahtelainen Katriina Ranne. Häneltä on ilmestynyt kaksi romaania (Minä, sisareni, 2010 ja Miten valo putoaa, 2017) ja yksi runokokoelma (Ohikulkijan tuoksu, 2014). Ranne on myös suomentanut afrikkalaisen runouden antologian (Korallia ja suolakiteitä, 2015). Hän on kertonut kirjoittavansa aina käsin. Tapahtuma järjestetään aikuisten tapahtuma-alueella.

Kevään toinen kirjailijavieras:
ke 16.5. klo 18 Hannele Mikaela Taivassalo

Syksyn vieraat ilmoitetaan myöhemmin

Kuva: Marek Sabogal

Katriina Ranne
 
 
 

Asiakkaiden kommentit

Kommentin kirjoittaminen edellyttää sisäänkirjautumista.

Ei kommentteja

Muistilista

Sinulla on 0 teosta muistilistassa.

Näytä muistilista

Tapahtuman sivu

taivassalo

Kirjoittamisesta - Vieraana Hannele Mikaela Taivassalo

Lahden pääkirjastossa järjestetään Kirjoittamisesta-tapahtumasarja vuonna 2018. Saamme vieraaksemme neljä kirjailijaa, jotka kertovat omasta työstään.