Ääniä kirjastosta - Lahden kirjaston podcast

Lahden kaupunginkirjasto on aloittanut uuden "Ääniä kirjastosta"-podcastin, jossa esitellään poimintoja kirjastosta lainattavista aineistoista.

Ääniä kirjastosta - podcastin logo

Ensimmäisessä, jo kuunneltavissa olevassa jaksossa keskitytään tulevan kevään kirjauutuuksiin niin tieto- kuin kaunokirjallisuudenkin parissa.

Kahden viikon välein julkaistavissa jaksoissa esitellään kirjojen lisäksi myös muita kirjastosta lainattavia aineistoja, ja alkukeväästä aiheina ovat esimerkiksi lautapelit ja TV-sarjat. Podcastin ääninä toimivat kirjaston työntekijät, jotka avaavat ajankohtaisten aineistojen lisäksi myös muita omia suosikkejaan.

Podcastit ovat verkon kautta saatavia äänitallenteita, jotka ovat kuunneltavissa tietokoneella tai mobiililaitteella. ”Ääniä kirjastossa”-podcast on nyt saatavilla SoundCloud-palvelun kautta osoitteessa http://soundcloud.com/aaniakirjastosta