Etkot kirjastoissa

Suomi 100-vuotta itsenäisyyspäivän etkoja vietetään kirjastoissa.

Suomi 100 vuotta – Etkot kirjastoissa 5. joulukuuta 2017 on Suomen kirjastoseuran hanke ja osa valtakunnallista satavuotisjuhlavuotta. Kirjastojuhlien ideana on kutsua asiakkaita kirjastoon juhlimaan kirjastoa ja satavuotista Suomea ja siten toteuttaa juhlavuoden teemaa "Yhdessä". Juhlat kirjastossa toimii myös koko kansalle suunnattuna Linnan juhlien esijuhlana, etkoina.

Ohjelma Lahden pääkirjastossa

klo 10.00  varastokierros
klo 10.00   satutuokio - kirjaston maskotit esiintyvät Satuhuoneessa
klo 11.00 - 12.30 Tutustu E-kirjanäyttöön ja E-kirjojen lainaamiseen yhdessä henkilökunnan kanssa.
klo 12.00 - 12.30 lounasdisko Monitoimitilassa DJ Kalevi Ensio
klo 12.00  varastokierros
klo 13.00  Nuokun sirkus aikuistenalueella
klo 13.00 - 14.30  Tutustu E-kirjanäyttöön ja E-kirjojen lainaamiseen yhdessä henkilökunnan kanssa.
klo 14.00 iltapäiväkonsertti: kansanlauluja ja kevyttä poppia musiikkialueella
klo 14.00  varastokierros
klo 14.00  Nuokun sirkus lastenalueella

Koko päivän mahdollisuus osallistua sitaattivisaan, lisättyä todellisuutta hyödyntävään aARre-mobiilisuunnistukseen sekä kirjoittaa terveisensä Kirjastoystäväkirjaan.

Kortteliradion Pop Up –studio Opintotilassa, kaikilla on mahdollisuus kokeilla radiontekoa ja soittaa mielimusiikkia livelähetyksessä.

Aulassa näyttely: Lukusaleista olohuoneiksi  –Lahden kirjastojen historiaa

Etkot-logo

Etkot Orimattilan kirjastossa

Suomi 100-vuotta itsenäisyyspäivän etkoja vietetään kirjastoissa.

Etkot-logo

Etkot Heinolan kirjastossa

Tervetuloa juhlimaan satavuotiasta Suomea kirjastoon klo 12 - 15! Kahvitarjoilu ja ohjelmaa.