PERUTTU/Kirjaston treenikämppä

Miten kirjoitetaan hittibiisi? Kirjaston treenikämpällä teemana sanoittaminen!

Aika ja paikka:

1. keskiviikko, 17. tammikuuta 2018 Aika: 17:00 Lahden kaupunginkirjasto, Monitoimitila
Tiina Vainikainen

TAPAHTUMA ON PERUUNTUNUT

Lahden pääkirjastossa aloitetaan Kirjaston treenikämppä – niminen tapahtumasarja, joka on suunnattu musiikista ja musiikin tekemisestä kiinnostuneille.

Kirjaston treenikämppä järjestetään ensimmäisen kerran 17.1.klo 17.00 alkaen ja tapahtuman teemana on sanoittaminen. Haastateltavana ovat biisintekijät Tiina Vainikainen, joka on tehnyt sanoituksia muun muassa Evelinalle ja Arttu Lindemanille sekä Janne Seppänen, jonka näkökulmana on raskaamman musiikin sanoittaminen.

Tapahtumapaikkana on Lahden pääkirjaston Monitoimitila (2 krs.) ja tilaisuuteen on vapaa pääsy.

1. sanna_maria 15.1.2018 15:55:47
    Ilmoita  sanna_marian kommentit. Harmi kun tämä peruuntui. Toivottavasti tulee vielä uusi tilaisuus.