Kortteliradio

Tule katsomaan ja kuuntelemaan kun kirjastossa tehdään radiolähetystä!

Aika ja paikka:

1. tiistai, 17. lokakuuta 2017 Aika: 14:00 Kärpäsen kirjasto
Kesto: n. 2 tuntia
Limuradion logo

Kortteliradio on Lahden kaupunginkirjaston ja Lahden ammattikorkeakoulun Limu Radion yhteinen hanke, joka tuo radiostudion kaikkien ulottuville. Kärpäsen kirjastossa haastatellaan mm. Kärpäsen muisteluiltojen vetäjää Juha Sihvosta sekä kirjaston luku- ja käsityöpiiriläisiä. Lisäksi kuullaan asiakkaiden aiemmin jättämiä musiikkitoiveita. Lähetystä voi kuunnella ja halutessaan myös osallistua paikan päällä tai netissä www.limuradio.fi.

Kortteliradiossa kansalaisten olohuoneisiin, eli valittuihin lähikirjastoihin perustetaan liikuteltava, helppokäyttöinen radiostudio, jonka toiminnasta vastaavat tavalliset päijäthämäläiset, koululaiset, eläkeläiset ja muut kirjastonkäyttäjät. Kaikissa Kortteliradion toiminnoissa radiontekijöitä avustavat Kortteliradio-hankkeessa mukana olevat valmentajat niin Lahden ammattikorkeakoulun kampusradio Limu Radiosta sekä kirjaston mediaohjaajat.

CS Library-RSS

1. Kysy liikunnasta!

Phlu-logo
    torstai 19 lokakuu 2017 13:00

Liikuntaneuvoja vastaa kirjastossa liikuntaan ja terveyteen liittyviin kysymyksiin.

2. Kärpäsen kirjaston käsityöpiiri

Kärpäsen kirjaston käsityöpiiri
    tiistai 24 lokakuu 2017 18:00
  3. Halloween-satutuokio

kummitus
    maanantai 30 lokakuu 2017 18:00
  4. Mediapajaa lähikirjastoissa

Mies kuvaa tabletilla ruoka-annostaan.
    keskiviikko 01 marraskuu 2017 15:00

Lahden lähikirjastoissa tarjotaan maksutonta tietotekniikka-apua.

5. Peli-iltapäivä

Playstation-ohjain