Sisällön alku

Princh tulostuspalvelu Hollolan kirjastoissa – uusi mobiili tulostusratkaisu

Princh ja Hollolan kunnankirjasto tarjoavat uuden tulostusratkaisun. Tulostaminen kirjastossa ei vaadi enää kirjaston tietokoneiden käyttämistä eikä tulosteiden maksamista käteisellä.

Princh-banner

Princh on pilvipalvelu, jonka avulla voit tulostaa suoraan Android tai iOS matkapuhelimesta sekä tabletista. Lataa vain ilmainen Princh sovellus laitteeseesi App Storesta tai Google Playsta. Voit tulostaa myös omalta kannettavaltasi vierailemalla selaimella print.princh.com sivustolla ja noudattamalla ohjeita.

Princh on käytettävissä Hollolan pääkirjastossa ja Kalliolan lähikirjastossa. Tulostimena on molemmissa kirjastopisteissä A4-mustavalkolasertulostin.  Tulostuksen sivuhinta on 0,30€.

Maksutavat ovat täysin uudistuneet. Nyt voit maksaa tulosteesi myös suoraan laitteeltasi pankki-/luottokortilla (Visa, Visa Electron ja  Mastercard) tai MobilePay maksutavalla. Tulostaminen on edellä mainittuja maksutapoja käyttäen mahdollista myös omatoimiaikana ja palveluaikojen ulkopuolella. Kirjaston palveluaikana onnistuu maksaminen käteisellä sekä pankki- ja luottokorteilla myös lainaustiskillä.

Lue lisää princh.com sivuilta ja tutustu tulostusohjeisiin osoitteessa https://princh.com/support/users/#.WdNn9uQUmzl -> Princh User Guides -> Suomi. 

Kirjastotilasta Princh-tulostimen ja asiakastyöasemien läheisyydestä löytyy myös ohjeita ja kirjaston henkilökunta auttaa sinua mielellään.

Muistilista

Sinulla on 0 teosta muistilistassa.

Näytä muistilista

Lisää tietoa aiheesta Hollolan pääkirjasto
Osoite
KarttaNuottikuja 2
15870 HOLLOLA
Puhelinnumero
03 - 8803 270
Sähköposti
hollolan.kirjasto@hollola.fi

Lisää tietoa aiheesta Kalliolan kirjasto
Osoite
KarttaRajaharjuntie 23
15270 Kukkila
Puhelinnumero
044 780 1568
Sähköposti
kalliolan.kirjasto@hollola.fi