Avoin kirjallisuuspiiri

Aika ja paikka:

1. maanantai, 29. tammikuuta 2018 Aika: 18:00 Lahden kaupunginkirjasto, Tapahtuma-alue
  2. maanantai, 26. helmikuuta 2018 Aika: 18:00 Lahden kaupunginkirjasto, Tapahtuma-alue
  3. maanantai, 26. maaliskuuta 2018 Aika: 18:00 Lahden kaupunginkirjasto, Tapahtuma-alue
  4. maanantai, 7. toukokuuta 2018 Aika: 18:00 Lahden kaupunginkirjasto, Tapahtuma-alue
Hinta: maksuton Kesto: 1 tunti Kohderyhmä: kaikki kirjallisuudesta kiinnostuneet
Avoimen lukupiirin kirjoja

Kaikille avoin lukupiiri kokoontuu pääkirjaston aikuisten tapahtuma-alueella noin kerran kuukaudessa maanantaisin klo 18–19.

Piirissä luetaan kaunokirjallisuutta laidasta laitaan, painopiste kuitenkin nykykirjallisuudessa. Keskustelemme lukukokemuksistamme rennosti kahvikupposten äärellä – aiempaa tietämystä kirjallisuudesta et tarvitse!

Lainaa siis kirja, lue se ja tule mukaan juttelemaan. Voit tulla kaikkiin tai vaikka vain yhteen tapaamiseen. Piiriä vetää kirjastonhoitaja Maija-Kaisa Myllymäki.

Jokaisessa lukupiirissä esittelyssä myös kirjaston kiinnostavia uutuuskirjoja!

Kysyttävää? Palautetta? Pistä postia: maija-kaisa.myllymaki@lahti.fi

Lukupiirissä luettavat kirjat löytyvät oheisesta artikkelista.

Lahden pääkirjaston avoin lukupiiri

Avoimen lukupiirin kirjoja