Avoin lukupiiri aloittaa Lahden pääkirjastossa

Syksyllä 2017 Lahden pääkirjastossa käynnistyy avoin lukupiiri, johon kuka tahansa kirjoista kiinnostunut on lämpimästi tervetullut.

Piirissä luetaan kaunokirjallisuutta laidasta laitaan, painopiste kuitenkin nykykirjallisuudessa. Syksyn laajana teemana on ”Tytöistä, suhteista, salaisuuksista”.

Kokoonnumme kerran kuukaudessa maanantaisin aikuisten tapahtuma-alueella klo 18–19. Keskustelemme lukukokemuksistamme rennosti kahvikupposten äärellä – aiempaa tietämystä kirjallisuudesta et tarvitse! Lainaa siis kirja, lue se ja tule mukaan juttelemaan. Voit tulla kaikkiin tai vaikka vain yhteen tapaamiseen. Piiriä vetää kirjastonhoitaja Maija-Kaisa Myllymäki.
Jokaisessa lukupiirissä esittelyssä myös kirjaston kiinnostavia uutuuskirjoja!

Kysyttävää? Palautetta? Pistä postia maija-kaisa.myllymaki@lahti.fi

Lukupiirissä syksyn aikana käsiteltävät kirjat:

11.9. Herman Koch: Illallinen

9.10. David Vann: Kylmä saari

13.11. Zadie Smith: Swing Time

CS Library-RSS
  1. Swing time (2017)

Kansikuva teokselle Swing time
    romaani

Tekijä: Smith, Zadie

Kieli: suomi
    Klikkaa jättääksesi arvostelun Swing time.
    1. Kirja Kirja, Swing time

11.12. Pirkko Saisio: Mies, ja hänen asiansa