Lahden pääkirjaston palveluaikoihin muutoksia kesäkuun alusta

Lahden pääkirjasto on auki kesälauantaisin 3.6. alkaen.

Kesälauantaisin henkilökuntaa on paikalla vähän, joten esimerkiksi tietopalvelua ja laiteopastuksia tarjotaan kesällä vain arkipäivisin. Kesäsunnuntaisin pääkirjasto on suljettu.

Pääkirjasto on 1.6.2017 alkaen lisäksi asiakkaiden itsepalvelukäytössä arkipäivisin klo 8-10. Kirjaston henkilöstöresurssit eivät mahdollista palveluaukioloa kello 8 alkaen, mutta koska kirjaston käyttö on aktiivista myös aamuisin, haluamme tarjota asiakkaille mahdollisuuden itsepalvelukäyttöön. Asiakaspalvelua ei siis ennen kymmentä ole saatavilla, mutta tila aineistoineen on asiakkaiden omatoimisessa käytössä. Tietokoneita voi käyttää, mutta tulostaminen on mahdollista vasta klo 10 alkaen. Lainaaminen ja tietokoneiden käyttö itsepalveluaikana edellyttää kirjastokorttia sekä siihen liitettyä pin-koodia.

Puhelimitse asiointi hoituu jatkossakin palveluaukiolojen puitteissa.

Lisätietoja:
Palvelupäällikkö Sylvia Stavén