Game Över 10

Game Över- pelitapahtuma täyttää pyöreät 10 vuotta!

Aika ja paikka:

1. sunnuntai, 7. toukokuuta 2017 Aika: 11:00 Lahden kaupunginkirjasto
Hinta: maksuton Kesto: 11-15 Kohderyhmä: ikärajaton
gameover10_teaser

Game Över on vuosittain järjestettävä pelitapahtuma. Seuraava Game Över järjestetään 7.5.2017

Päivä toteutetaan yhdessä Lahden nuorisopalveluiden kanssa.

Kymmenettä kertaa järjestettävän tapahtuman aikana voi tavata Zone VD:n ja Torbeliuksen muodostaman Torviduon tai haastaa otteluun kaikkien aikojen nuorimpana suomalaisena shakkimestariksi kohonneen Toivo Keinäsen. Tapahtumassa voi pysähtyä kuulemaan e-urheiluvalmentaja Aleksanteri Leinosen luentoa kilpapelaamisesta sekä tutustua uutuuspeleihin ja laitteisiin mm. Nintendolta, XBOX Onelta ja PS4:ltä.

Mukana ovat myös mm. entisten Rovion työntekijöiden perustama oppimispelejä kehittävä Lightneer ja pelejä ja pelituoleja liikkumisen tukemiseksi kehittävä Exerium. Vanhempia pelejä voi ihailla Suomen Pelimuseon pisteellä tai tapahtuman ajaksi kootussa retropelinäyttelyssä. Pelialalla opiskelusta kiinnostuneiden on mahdollisuus tutustua alan koulutukseen Laajasalosta, Orivedeltä ja Kouvolasta saapuvien oppilaitosten pisteillä.

Game Över 10-tapahtumassa järjestetään myös valtakunnallisen Suomi pelaa Kimbleä –turnauksen osakilpailu. Osakilpailusta on mahdollisuus edetä aina Porissa syyskuussa järjestettävään SM-finaaliin saakka, jonka palkintona on komeat 3000 €.  Tutustu Suomi pelaa Kimbleä- turnaukseen tarkemmin: http://lastukirjastot.fi/128655/fi/events/kimblen-sm-turnaus-lahden-osakilpailu.

Tapahtuman maskotti Keimo Kukko kutsuu kaikkia kanssaan juhlimaan Game Överin kymppisynttäreitä! Luvassa on pelattavaa, koettavaa ja hauskoja hetkiä koko perheelle!

Juttele somessa Game ÖVeristä #gameöver10 ja käy tykkäämässä tapahtuman Facebook- sivusta: https://www.facebook.com/events/244719152644148/

Tapahtumaan liittyvät kysymykset:

pedagoginen informaatikko Jenna Ojala, 0505594093