Aukioloaikamuutokset lähipalveluissa 1.1.2017 alkaen

Jalkarannan ja Liipolan kirjastopisteiden sekä Nastolan kirjaston aukioloajat muuttuvat vuoden alusta alkaen

Lähipalveluissa tapahtuu muutoksia aukioloajoissa vuoden alusta alkaen.

Jalkarannan ja Liipolan kirjastopisteiden palveluaukioloajat 1.1.2017 alkaen ovat ma-pe klo 12-17. Jalkarannan ja Liipolan kirjastopisteet toimivat myös omatoimikirjastoina. Omatoimikortilla yli 15-vuotiaat asiakkaat pääsevät kirjastoon joka päivä klo 7-22. Omatoimikortin ja opastuksen omatoimikirjaston käyttöön saa Jalkarannan ja Liipolan kirjastopisteistä sekä Ahtialan kirjastosta. Omatoimiaikana kirjastossa voi lainata ja palauttaa automaateilla, käyttää kirjaston tietokoneita, lukea lehtiä ja käyttää tiloja työskentelyyn.

Nastolan kirjastossa lisätään vuoden alusta yksi aamuaukioloaika lisää. Uudet palveluajat 1.1.2017 alkaen ovat ma-ti, to klo 12-19 ja ke, pe klo 10-17.

1. Verkkokirjaston_ylläpitäjä 13.2.2017 9:11:53
    Ilmoita  Verkkokirjaston_ylläpitäjän kommentit. Pääkirjasto on avoinna remontista huolimatta normaalisti.
  2. kalleputtonen16 4.2.2017 10:33:45
    Ilmoita  kalleputtonen16n kommentit. Miksi kaikki Lahden sivikirjastot ovat lauantaina kiinni samaan aikaan, kun pääkirjaston remontti jatkuu? Toivon vastausta! ERITTÄIN huono säästökeino on tämä lauantain kiinnipano!
  3. SiljaLehtonen 3.1.2017 14:45:24
    Ilmoita  SiljaLehtonenn kommentit. Huono juttu ettei Nastolassa enää lauantaisin aukioloa. Työssäkäyvälle ollut ainoa majdollisuus.