Omatoimiaukioloaika Lahden pääkirjastossa

Pääkirjasto on omatoimikäytössä arkisin ja aattoina klo 8-10 sekä sunnuntaisin 10-16.

Omatoimiaikana kirjastossa voi lukea, asioida verkkokirjastossa, käyttää asiakaspäätteitä alakerrassa aikuisten palvelualueella sekä lainata ja palauttaa aineistoa itsepalveluna automaateilla. Maksujen maksaminen ja varausten nouto on mahdollista aikuisten palvelualueen asiakaspalvelupisteessä.

Henkilökunta tekee arkisin ennen palveluaukioloa valmistelevia tehtäviä, esimerkiksi hyllyvarausten poimimista, eikä ole asiakkaiden käytettävissä.

Palveluaukioloaika on pääkirjastossa arkisin klo 10-20 ja lauantaisin klo 10-16.

Pääkirjastossa sijaitseva Lahti-Piste palvelee remontin vuoksi 3.10.-31.12. osoitteessa Vesijärvenkatu 11.