Lautapeli-illat Lahden pääkirjastossa

Lahden lautapelaajat järjestävät maksuttomia, kaikille avoimia peli-iltoja joka toinen maanantai.

Aika ja paikka:

1. maanantai, 27. helmikuuta 2017 Aika: 17:00 Lahden kaupunginkirjasto, Nuorten tila
  2. maanantai, 13. maaliskuuta 2017 Aika: 17:00 Lahden kaupunginkirjasto, Päijät-Häme huone
  3. maanantai, 27. maaliskuuta 2017 Aika: 17:00 Lahden kaupunginkirjasto, Päijät-Häme huone
  4. maanantai, 10. huhtikuuta 2017 Aika: 17:00 Lahden kaupunginkirjasto, Päijät-Häme huone
  5. maanantai, 24. huhtikuuta 2017 Aika: 15:30 Lahden kaupunginkirjasto, Päijät-Häme huone
Hinta: maksuton Kesto: 3h Kohderyhmä: nuoret ja aikuiset
Pelilauta ja ihmisiä

Tervetuloa osallistumaan ja tutustumaan uusiin lautapeleihin tai löytämään muita pelaajia. Keskustelua tulevista peli-illoista ja niihin tuotavista peleistä voi käydä Lahden lautapelaajien omalla foorumilla.

Lautapelaajat kokoontuvat Nuorten tilassa parittomien viikkojen maanantaisin. Huom! 13.3. alkaen Päijät-Häme huoneessa (2 krs.).

CS Library-RSS

1. Lasten kirjastokino

kino
    keskiviikko 13 joulukuu 2017 10:00

Elokuvaesityksiä maksutta lastenosaston satuhuoneessa

2. Mediapajaa lähikirjastoissa

Mies kuvaa tabletilla ruoka-annostaan.
    keskiviikko 13 joulukuu 2017 15:00

Lahden lähikirjastoissa tarjotaan maksutonta tietotekniikka-apua.

3. Mukavien ihmisten karaoke

mikrofoni
    keskiviikko 13 joulukuu 2017 17:00

Kaikille mukaville ihmiselle tarkoitettuja karaokeiltoja juontaa Turo’s Hevi Geestäkin tuttu Ari Hukkanen. Karaoke järjestetään musiikkiosaston viihtyisässä monitoimitilassa.

4. Roolipelikerho

Roolipelejä ja noppia pöydällä.
    keskiviikko 13 joulukuu 2017 17:00

Kokeile pöytäroolipelaamista!

5. Romanssin lumo - musiikki-ilta

laulajatar Juliana Danilova
    keskiviikko 13 joulukuu 2017 18:00

Illan ohjelmassa on sekä kuuluisia että harvemmin kuultuja romansseja. Kappaleet on valinnut kuoronjohtaja ja laulaja Juliana Danilova, joka laulamisen lisäksi kertoo romanssien lajeista ja alkuperästä. Muina esiintyjinä ovat nuoret laulajat laulustudio Helmistä: Laura Ahonen, Alina Karvanen, Katarina Ryppieva sekä illan vieraat Dimitar Popov, Seppo Mustonen ja muut laulunharrastajat.