Lainattava ukulele

Lahden kirjaston ukulelen avulla pääset alkuun soittoharrastuksen parissa.

Kuva ukulele-soittimesta

Lahden pääkirjaston musiikkiosastolle on hankittu lainattavaksi ukulele. Soitinta voi lainata kahdeksi viikoksi kerrallaan. Laina-ajan puitteissa pääsee rauhassa kokeilemaan soitinta vaikkapa oman hankintapäätöksen tueksi.

Ukulele on viime vuosina noussut etenkin aloittelevien muusikoiden suosikiksi helposti lähestyttävänä ja opittavana soittimena. Neljällä kielellä muodostettavat soinnut ovat yksinkertaisempia kuin sukulaissoittimensa kitaran kuuden kielen soinnut. Kirjastosta löytyy myös monipuolisesti soitonoppaita ja nuotteja, joiden avulla voi opetella laajan kirjon erilaisia ukulelella soitettavia kappaleita. Aiempaa soittokokemusta ei vaadita.

Soittimen voi myös varata noudettavaksi Lahden pääkirjaston lisäksi Lahden lähikirjastoista tai kirjastoautosta. Voit tarkastaa saatavuuden ja tehdä varauksen verkkokirjastosta tästä linkistä.