Mediapaja ja vertaisopastus Lahden pääkirjastossa

Pääkirjastossa järjestetään viikottain opastusta tietoteknisissä taidoissa Musiikki- ja mediapalveluissa 2. krs.

Mediapaja

Torstaisin 4.1. - 14.6. klo 15-17

Monitoimitila

Kirjaston mediapajassa mediaohjaajat opastavat kirjaston e-palveluissa sekä tietotekniikan ja internetin peruskäytössä. Paikalle voi tulla myös harjoittelemaan tietokoneen käyttöä mediaohjaajan opastuksessa.

Vertaisopastus

Keskiviikkoisin 10.1. - 23.5. klo 13 - 15

Opintotila

Vapaaehtoiset vertaisopastajat ovat tavattavissa lehtilukusalin Opintotilassa keskiviikkoisin. Vertaisopastajat neuvovat tietokoneen, tabletin ja älypuhelimen peruskäytössä. Neuvoa voi kysyä myös internetin sekä erilaisten verkkopalveluiden käytössä.

Mukaan voi ottaa oman toimivan tietokoneen tai tabletin. Opastusta annetaan osanottajamäärän mukaan, paikalle voi tulla oman aikataulun mukaan. Molemmissa luokissa voi käyttää Kirjasto Avoin-verkkoa internet-yhteyden luomiseen. Ei ennakkoilmoittautumista.

Lisätiedot: mediaohjaaja Sirpa Saareke 044 416 3398

Isä ja kysymysmerkit