Omatoimikirjasto

Kirjaston lehtisaliin pääsee myös kirjaston aukioloaikojen ulkopuolella, vuoden jokaisena päivänä klo 6 - 22.

Omatoimikirjastossa voi käyttää kirjaston lehtisalin ja kirjakellarin tiloja ja palveluita myös silloin, kun henkilökunta ei ole paikalla.

Omatoimikirjastoon kirjaudutaan sisään kirjastokortilla tai viivakoodillisella henkilöllisyystodistuksella ja PIN-koodilla. PIN-koodi on sama, jota käytetään verkkokirjastossa, lainausautomaatilla ja tietokoneilla. PIN-koodin saa kirjastosta, kun henkilökunta on paikalla.

Kirjaston palveluista käytössä ovat lehdet, lainattava pokkarikokoelma, kirjakellarin kokoelma, kaksi asiakastietokonetta ja lainaus/palautusautomaatti. Omatoimikirjaston tiloissa voi työskennellä myös omalla koneella ja käyttää kirjaston Wi-Fi-yhteyttä. Omatoimiaikaan ei ole tulostus- tai kopiointimahdollisuutta.

Omatoimikirjastoa saavat käyttää kaikki, jotka ovat rekisteröityneet kirjaston asiakkaiksi. Omatoimikirjaston käyttöä voidaan estää tarvittaessa esimerkiksi häiriökäyttäytymisen vuoksi. Omatoimikirjaston turvallisuutta valvotaan tallentavalla kameravalvonnalla.

Lehtisaliin ei tarvitse kirjautua sisään kirjaston ollessa auki. Kirjaston aukioloajat ovat ma - to
klo 09 -19, pe 09 - 17, la 09 – 15 (kesälauantaisin suljettu).

lainaus- ja palautusautomaatti