Lehtitietokanta ePress

ePress-palvelun lehtikokoelmassa on lähes 200 kotimaista paikallis‑ ja maakuntalehteä.

ePress-palvelun sähköisiä sanomalehtiä voit lukea Päijät-Hämeen kirjastojen tietokoneilla.

ePress-palvelun lehtikokoelmassa on lähes 200 kotimaista paikallis‑ ja maakuntalehteä, jotka ovat palvelussa heti niiden ilmestyttyä painosta. Lehdistä on tietokannassa kolmen kuukauden numerot.

Kaikki palvelun lehdet ovat painettujen lehtien näköisversioita sisältäen artikkelien lisäksi ilmoitukset, sarjakuvat ja mainokset.

Palvelua voi käyttää samanaikaisesti viisi käyttäjää.

ePress-palveluun

1. Verkkokirjaston_ylläpitäjä 30.5.2016 10:49:34
    Ilmoita  Verkkokirjaston_ylläpitäjän kommentit. e-Press palvelu toimii vain kirjastojen tietokoneilla, jolloin kirjautumista ei tarvita.
  2. KiiraJohanna 25.5.2016 10:31:03
    Ilmoita  KiiraJohannan kommentit. Miten ePress-palveluun kirjaudutaan ja millä tunnuksella. En pääse ainakaan samalla millä kirjaudun kirjastoon sisään
  3. Verkkokirjaston_ylläpitäjä 29.12.2015 10:50:22
    Ilmoita  Verkkokirjaston_ylläpitäjän kommentit. Lehtiä voi lainata, myös pääkirjastosta. Ainoastaan uusinta numeroa ja sanomalehtiä emme lainaa.
  4. skp 17.11.2015 13:45:08
    Ilmoita  skpn kommentit. Olisi hyvä jos lehtiäkin voisi lainata, ej aina jaksa lähteä kirjastoon