Lehtitietokanta PressReader

PressDisplay on päivittynyt uudeksi PressReader –palveluksi. Nyt myös mobiilisovelluksena.

PressReader –lehtikokoelmasta löydät yli 6000 aikakaus- ja sanomalehteä yli 60 eri kielellä ympäri maailmaa. Lehdistä on tietokannassa neljän kuukauden numerot. Kaikki palvelun lehdet ovat painettujen lehtien näköisversioita sisältäen artikkeleiden lisäksi ilmoitukset, sarjakuvat ja mainokset.

PressReader –palvelun sähköisiä lehtiä voit lukea Päijät-Hämeen kirjastojen tietokoneilla sekä omalla mobiililaitteellasi. Lataa PressReader sovellus laitteellesi ja kirjaudu ”Kirjasto Avoin” –verkkoon. Tämän jälkeen kaikki aineisto on käytettävissäsi. Voit ladata lehden omalle laitteellesi. Tämän jälkeen lehti on luettavissa laitteellasi missä tahansa ilman verkkoyhteyttä.

PressReader-palveluun

1. Verkkokirjaston_ylläpitäjä 12.10.2017 10:51:40
    Ilmoita  Verkkokirjaston_ylläpitäjän kommentit. Otamme sinuun yhteyttä, jotta pääset taas lukemaan lehtiä Press Readerin kautta.
  2. KaisuM46 8.10.2017 14:10:27
    Ilmoita  KaisuM46n kommentit. Hei, olin aikaisemmin innokas Press Readerin käyttäjä ja luin usein kotikoneeltani ruotsalalaisia lehtiä. Nyt en ole onnistunut pääsemään sisään tähän uuteen palveluun. Kävin jokin aika sitten Lahden Pääkirjastossa pyytämässä apua mutta virkailija ei pystynyt minua auttamaan. Pyytäisin ystävällisesti apua löytämään polun tähän uuteen systeemiin. Ystävällisin terveisin Kaija Tiainen