Lehtitietokanta PressReader

PressDisplay on päivittynyt uudeksi PressReader –palveluksi. Nyt myös mobiilisovelluksena.

PressReader –lehtikokoelmasta löydät yli 6000 aikakaus- ja sanomalehteä yli 60 eri kielellä ympäri maailmaa. Lehdistä on tietokannassa neljän kuukauden numerot. Kaikki palvelun lehdet ovat painettujen lehtien näköisversioita sisältäen artikkeleiden lisäksi ilmoitukset, sarjakuvat ja mainokset.

PressReader –palvelun sähköisiä lehtiä voit lukea Päijät-Hämeen kirjastojen tietokoneilla sekä omalla mobiililaitteellasi. Lataa PressReader sovellus laitteellesi ja kirjaudu ”Kirjasto Avoin” –verkkoon. Tämän jälkeen kaikki aineisto on käytettävissäsi. Voit ladata lehden omalle laitteellesi. Tämän jälkeen lehti on luettavissa laitteellasi missä tahansa ilman verkkoyhteyttä.

PressReader-palveluun