Zinio –aikakauslehtipalvelu

Zinio-lehtipalvelussa on Lahden kaupunginkirjaston asiakkaiden käytössä lähes 200 vieraskielisen aikakauslehden digitaaliset näköislehdet.

Palvelu on käytettävissä niin kotona kuin kirjastossa ja lehtiä voi lukea eri laitteilla tableteista tietokoneisiin. Pääosa lehdistä on englanninkielisiä, mutta mukana on myös ranskan- ja italiankielisiä lehtiä.

tarjoaa monenlaista luettavaa eri aihepiireistä, ja siihen sisältyy muun muassa uutis-, talous- ja tiedelehtiä, urheilu- ja musiikkilehtiä, naistenlehtiä sekä erikoislehtiä erilaisiin teemoihin liittyen.

Ziniosormi

Ohjeita Zinion käyttöön

Zinio-logo-tekstillä

Zinio-palvelussa pääset lukemaan ulkomaisia aikakauslehtiä. Zinio-palvelua voit käyttää myös omalla tietokoneellasi, tai mobiililaitteellasi.

1. KäöäJää 30.11.2015 19:59:04
    Ilmoita  KäöäJään kommentit. Toivoisin lastu-kirjastoihin eMagz-lehtipalvelua! Kiitos ZIniosta!