Lahden musiikkiosaston studio

Lahden pääkirjaston musiikkiosaston studiossa voit säveltää oman hittibiisisi, äänittää sen ja ladata nettiin kaikkien kuultavaksi!

Musiikkiosaston studio
Studio antaa käyttäjälleen työkalut oman musiikin säveltämiseen ja äänittämiseen. Studiossa voi myös äänittää esimerkiksi puhetta tai muuta ääntä.

Äänittämisessä käytettävään tietokoneeseen on asennettu kolme erityylistä äänitysohjelmaa, jotka vastaavat erilaisiin käyttötarkoituksiin. Tämän lisäksi koneesta löytyy useita virtuaali-instrumentteja, joita voi vapaasti hyödyntää.

Pääset studioharrastuksen alkuun ilman mitään omia laitteita, mutta voit tuoda mukanasi esimerkiksi sähkökitaran tai -basson.

Studion äänitysohjelmat:
Steinberg Cubase 8 Artist
Image-Line FL Studio 12
Steinberg Sequel 3

Studion äänityskalusto:

PC:
Windows 7
HP 23” E231 - näyttö
Intel Core i7-4770 3.4 GHz
16GB DDR3-1600 ECC

Äänikortti: Focusrite Scarlett 2i2

Monitorit: KRK RoKit RP5 G3

Focusrite CM25 - laajakalvomikrofoni
Shure SM58-laulumikrofoni
Focusrite HP60 - studiokuulokkeet
Line6 Mobile Keys 49 - midikoskettimisto
SE Electronics Project Studio Reflexion Filter
Popfiltteri

Tämän lisäksi musiikkiosastolta löytyy paikan päällä soitettava akustinen Ibanez AW3000 - kitara ja kotiinkin lainattava Flight NUS310 - ukulele. Kysy soittimia musiikkiosaston asiakaspalvelusta.

Voit varata studion käyttöösi paikan päällä tai soittamalla numeroon 03-8125 531. Studion käyttämiseen tarvitsen oman kirjastokortin. Studion ensimmäinen käyttökerta on opastettu, jonka jälkeen voit työskennellä omatoimisesti. Voit varata kerralla yhden ajan ja edellinen aika on käytettävä ennen uuden ajan varaamista.

1. maijukantoluoto 20.11.2015 16:30:58
    Ilmoita  maijukantoluoton kommentit. Onko tuo maksullinen? Ja onko jokin ikäraja? :)