Maksuton asianajajapäivystys Lahden pääkirjastossa

Aika ja paikka:

1. tiistai, 6. maaliskuuta 2018 Aika: 17:00 Lahden kaupunginkirjasto, Ellilä-huone
  2. tiistai, 20. maaliskuuta 2018 Aika: 17:00 Lahden kaupunginkirjasto, Ellilä-huone
  3. tiistai, 3. huhtikuuta 2018 Aika: 17:00 Lahden kaupunginkirjasto, Ellilä-huone
  4. tiistai, 17. huhtikuuta 2018 Aika: 17:00 Lahden kaupunginkirjasto, Ellilä-huone
  5. tiistai, 15. toukokuuta 2018 Aika: 17:00 Lahden kaupunginkirjasto, Ellilä-huone
Hinta: maksuton Kesto: klo 17-19
Pykälä kuvake

Päijät-Hämeen asianajajat antavat maksutonta neuvontaa oikeudellisissa asioissa Lahden pääkirjaston Ellilä-huoneessa (2. kerros) parillisilla viikoilla tiistaisin klo 17-19.

Asianajaja antaa päivystykseen tulleille henkilöille neuvoja ilmaiseksi heidän oikeudellisissa asioissaan. Asianajaja antaa tietoa siitä, onko asiassa tarpeen hakea oikeudellista asiantuntija-apua tai ohjaa hänet oikean viranomaisen tai asiaan perehtyneen asianajajan puoleen.

Päivystyksen puitteissa ei voida laatia asiakirjoja eikä hoitaa laajempia toimeksiantoja.
Päivystyspaikassa on mahdollisuus keskustella luottamuksellisesti.
Ajanvarausta päivystykseen ei voi tehdä eikä puhelinneuvontaa voida antaa.

Kesä-elokuussa ei ole päivystystä.