Hollolan kirjaston kotipalvelu

Hollolan kirjaston kotipalvelu on tarkoitettu niille hollolalaisille, jotka eivät esimerkiksi korkean iän, liikuntaesteen tai sairauden vuoksi voi itse asioida kirjastossa tai kirjastoautossa.

Kirjaston kotipalvelu on ensisijaisesti yhteistyötä asiakkaan nimeämän tukihenkilön ja kirjaston kanssa. Tukihenkilö voi olla omainen, ystävä tai muu luotettava henkilö.

Kirjasto kokoaa asiakkaan toivomusten mukaisen paketin kirjoja, äänikirjoja, musiikkia ja elokuvia. Paketin vaihtoväli voidaan sopia. Kirjaston kotipalvelu on maksutonta.

Ohjeet ja säännöt
Kotipalvelusopimus
Asiakasprofiililomake

Kotipalvelusopimus ja asiakasprofiililomake tulostetaan, täytetään ja toimitetaan kirjastoon. Sopimus ja asiakasprofiili voidaan luoda myös yhdessä kirjaston henkilökunnan kanssa.

Lisätietoja:
Jukka Kuusivirta, puh. (03) 880 3311, sähköpostiosoite: jukka.kuusivirta[at]hollola.fi