Näyttelytilat

Voit varata kirjastosta tilaa näyttelyä varten.

Asikkala

Näyttelytila

Näyttelytila sijaitsee aikuisten osastolla, kirjahyllyjen taustat ovat käytettävissä pienimuotoisia näyttelyitä varten. Näyttelyaika kuukausi, tai sovittu aika.

Näyttelyvitriini

Varattavissa lukollinen vitriini kirjaston sisäänkäynnin yhteydessä. Se on kooltaan 3 metriä leveä, 2 metriä korkea ja metrin syvä. Näyttelyaika kuukausi.

Lisätietoja ja varaukset p. 044 7780741

Asikkalan nayttelytila

Asikkalan vitriini

Heinola

Heinolan kirjastossa voi ripustaa näyttelyitä erikokoisiin sermeihin ja ikkunoihin sekä portaikkoon, jossa on vaijeriripustusjärjestelmä. Ensimmäisen ja toisen kerroksen väisen avoimen tilan kahdelle sivulle ripustettu näyttely näkyy sekä ylä- että alakertaan.

Toisessa kerroksessa on avointa tilaa reunustavat tasot, joille voidaan laittaa esimerkiksi veistoksia. Kirjastossa on kaksi vitriiniä, korkea ja matala.

Näyttelyn kesto on kaksi viikkoa tai sovittu aika. Näyttelytilojen käyttö on maksutonta.

Lisätietoja ja varaukset:

Leena Pietilä, p. 044-7976942
leena.pietila(at)heinola.fi

Tilkkutäkkejä kaiteella

Hollola

Pääkirjaston kokoustilassa voidaan järjestää taidenäyttelyitä toukokuun alusta elokuun loppuun. Yksi näyttely voi kestää enintään kolme viikkoa.

Pääkirjastossa on näyttelyiden järjestämiseen myös kaksi matalaa ja kaksi korkeaa lasivitriiniä joita voi käyttää näyttelyiden järjestämiseen kirjaston tiloissa. Vitriinit ovat lukittavissa. Vitriinien käyttö on ilmaista.

Lisää tietoa Hollolan kirjaston näyttelytiloista ja vitriineistä

Lisätietoja ja varaukset:

Petri Pyyhtiä
p. 03-880 3289
petri.pyyhtia@hollola.fi

Hollolan näyttelytila

Lahti

Lahden pääkirjastossa on tilaa sekä lasten että aikuisten näyttelyille.

Lastenosastolla on suuri, ilmainen näyttelytila. Näyttelyvarauksia voivat tehdä päiväkodit, koulut, kerhot yms.

Lisätietoa ja varaukset:

lastenosasto.kirjasto(a)lahti.fi

p. 03 812 5520.

Pääkirjaston aulaan otetaan yhdistysten, kaupungin toimijoiden ja muiden yhteisöjen näyttelyitä. Yksityishenkilöiden näyttelyitä ei oteta.

Lisätietoa ja varaukset:

Eija Eskola
eija.eskola(a)lahti.fi,
p. 03-8125 620

Nastola

Kirjaston ala-aulaa voi varata näyttelytilaksi maksutta. Käytössä on 8 sermiä, joihin aineistoa voi kiinnittää.

Tila on vartioimaton eikä kirjasto vastaa näytteille asetetusta aineistosta.

Varaukset puh. 044-7909 336
kunnankirjasto.nastola(at)nastola.fi

Nastolan kirjaston näyttelytila

Orimattila

Orimattilan kirjaston näyttelytilassa esitellään aineistoa ja ajankohtaisia tapahtumia. Lisäksi hyllyjen päätyihin kootaan teemoittain materiaalia asiakkaiden iloksi ja lainattavaksi.

Näyttelytilaa vuokrataan 20 euron kuukausihintaan myös yhdistyksille ja muille ulkopuolisille toimijoille, jotka haluavat esitellä toimintaansa. Vapaita aikoja voi kysyä kirjaston neuvonnasta puh. 044 781 3568.

Orimattilan kirjaston näyttelytila

CS Library-RSS

Näyttelyitä alueen kirjastoissa

1. 100 pöllöä -näyttely

Värikkäitä piirrettyjä pöllöjä

Suomi 100 -juhlavuoden kunniaksi Rainion päiväkoti on rakentanut 100 pöllöä -näyttelyn Heinolan kirjastoon. Pöllöjä voi käydä ihailemassa 23.5. -1.6.2017. Avajaisissa 22.5. klo 17.30 vierailevat Liikuntapöllö ja kirjastoilves Laina-Unelma. Näyttelyn suojelija on linturahan hoitaja Olli Vuori.

2. Aseeton Suomi taidenäyttely 3.5. - 31.5. Asikkalan kirjastossa

Näyttelyt kuvake

Näyttelyssä on esillä tauluja ja patsaita. Näyttelyn päätteeksi ke 31.5. klo 17 yleisöluento ja kuvaesitys: Uusi rauhankulttuuri- ja yhteisöelämä

3. Kalevala 7. ja 9. luokkalaisten silmin