Varaa tietokone

Seuraavissa LASTU-kirjastoissa voit varata ajan tietokoneelle ajanvarausohjelmalla. Ohjelmasta myös selviää tietokoneella olevat ohjelmat ja niiden versiot sekä muu varustus. Mikäli sinulla ei ole ko.kirjaston kirjastokorttia, voit varata ajan tietokoneelle asiakaspalvelusta ns. vierailijakortilla. Hollolassa ja Lahdessa vierailijakortin käyttäjän tulee henkilöllisyyden varmistamiseksi esittää kuvallinen henkilöllisyystodistus.

Muiden LASTU-kirjastojen tietokoneiden varaustilannetta voit kysyä suoraan kirjastoista:

You can reserve a customer computer online.

1. Verkkokirjaston_ylläpitäjä 7.12.2017 14:49:45
    Ilmoita  Verkkokirjaston_ylläpitäjän kommentit. Jos on tehnyt ajanvarauksen tietokoneelle etukäteen, koneelle voi kirjautua vasta varattuna ajankohtana. Varauksia voi olla voimassa vain yksi kerrallaan.
  2. Lindvall 3.12.2017 15:14:07
    Ilmoita  Lindvalln kommentit. Miks ei voi kirjatuja jos on 15min aikesemin
  3. Verkkokirjaston_ylläpitäjä 17.12.2013 14:58:06
    Ilmoita  Verkkokirjaston_ylläpitäjän kommentit. Tietokoneen varausohjelma on erillinen sivustonsa, tästä johtuen sinne on kirjauduttava erikseen. Otamme tämän asian kehitystyön alle.
  4. tahtiluo 16.12.2013 11:32:50
    Ilmoita  tahtiluon kommentit. Nasotla palauttaa 404-virheen. Miksi pitää taaas kirjautua uudestan kirjastokortilla jos meinaa varata jotain... eikö näitä sivuja saa toimimaan yhteen?