Varaa tietokone

Seuraavissa LASTU-kirjastoissa voit varata ajan tietokoneelle ajanvarausohjelmalla. Ohjelmasta myös selviää tietokoneella olevat ohjelmat ja niiden versiot sekä muu varustus. Mikäli sinulla ei ole ko.kirjaston kirjastokorttia, voit varata ajan tietokoneelle asiakaspalvelusta ns. vierailijakortilla. Hollolassa ja Lahdessa vierailijakortin käyttäjän tulee henkilöllisyyden varmistamiseksi esittää kuvallinen henkilöllisyystodistus.

Muiden LASTU-kirjastojen tietokoneiden varaustilannetta voit kysyä suoraan kirjastoista:

You can reserve a customer computer online.

1. Verkkokirjaston_ylläpitäjä 17.12.2013 14:58:06
    Ilmoita  Verkkokirjaston_ylläpitäjän kommentit. Tietokoneen varausohjelma on erillinen sivustonsa, tästä johtuen sinne on kirjauduttava erikseen. Otamme tämän asian kehitystyön alle.
  2. tahtiluo 16.12.2013 11:32:50
    Ilmoita  tahtiluon kommentit. Nasotla palauttaa 404-virheen. Miksi pitää taaas kirjautua uudestan kirjastokortilla jos meinaa varata jotain... eikö näitä sivuja saa toimimaan yhteen?