Sisällön alku

Tutkijanhuoneet

Tutkijanhuoneita varattavissa opiskelua ja tutkimustyötä varten.

Lahden pääkirjaston toisessa kerroksessa on viisi tutkijanhuonetta. Huoneet ovat käytettävissä klo 7-22 kulkulupa-avaimella. Huoneita vuokrataan ensisijaisesti päätoimisille ja sivutoimisille opiskelijoille sekä tutkijoille. Harkinnan mukaan myös muuhun kirjalliseen tai tutkimukseen liittyvään työhön. Lisäksi kirjastossa on kaksi lyhytaikaiseen työskentelyyn tarkoitettua huonetta, jotka ovat käytössä kirjaston aukioloaikoina.

Toisessa lyhytaikaisen käytön huoneista on asiakkaan käytettävissä tietokone, jolla voi käyttää esim. Skypeä. Tämän huoneen voi asiakas varata itselleen yhdeksi päiväksi kerrallaan. Muissa tutkijanhuoneissa ei ole tietokoneita.

  • varaukset 1- 6 kk (5 huonetta)
  • varaukset 1 päivästä 2 viikkoon (2 huonetta)

 

Vuokra

  • opiskelijat 75 €/kk
  • muut 150 €/kk 
  • lyhytaikainen tutkijahuone 5 €/pv tai 20 €/vko
     

Lisätietoja: lehtisali  puh. 03-812 5550

Tutkijanhuoneiden käyttösäännöt

 

Tutkijanhuone
   

 

Hollolan pääkirjaston asiakastyöhuone

Opinnäytetöiden ja tutkimusten tekijät sekä sukututkijat voivat varata käyttöönsä asiakastyöhuoneen.

Käytettävissä on tietokone Open Office –toimisto-ohjelmilla varustettuna, internet-yhteys ja skanneri/väritulostin-yhdistelmälaite. Väritulosteet maksavat euron / tuloste, mustavalkoiset 20 senttiä / tuloste. Käytössä on myös mikrofilmien ja mikrokorttien lukulaite. Lukulaite on liitetty tietokoneeseen, jolla voi tallentaa lukulaitteen näkymän kuvana vaikkapa USB-tikulle  tai tulostaa näkymän palvelutiskin mustavalkotulostimeen (tulosteen hinta on 20 senttiä / tuloste).

Huoneen voi varata kerralla kolmeksi tunniksi. Varaukset asiakaspalvelunumerosta (03) 880 3270 kirjaston aukioloaikoina.

Hollolan pääkirjaston asiakastyöhuone
 

Asiakkaiden kommentit

Kommentin kirjoittaminen edellyttää sisäänkirjautumista.

Ei kommentteja

Muistilista

Sinulla on 0 teosta muistilistassa.

Näytä muistilista