Tutkijanhuoneet

Tutkijanhuoneita varattavissa opiskelua ja tutkimustyötä varten.

Lahden pääkirjaston toisessa kerroksessa on viisi tutkijanhuonetta. Huoneet ovat käytettävissä ympäri vuorokauden kulkulupa-avaimella. Huoneita vuokrataan ensisijaisesti päätoimisille ja sivutoimisille opiskelijoille sekä tutkijoille. Harkinnan mukaan myös muuhun kirjalliseen tai tutkimukseen liittyvään työhön.

Huoneissa ei ole tietokoneita.

• varaukset 1- 6 kk (4 huonetta)
  • varaukset 1 päivästä 2 viikkoon (1 huone)

Vuokra

• opiskelijat 75 €/kk
  • muut 150 €/kk
  • lyhytaikainen tutkijahuone 5 €/pv tai 20 €/vko

Lisätietoja: lehtisali  puh. 03-812 5550

Tutkijanhuoneiden käyttösäännöt

Tutkijanhuone

Hollolan pääkirjaston asiakastyöhuone

Opinnäytetöiden ja tutkimusten tekijät sekä sukututkijat voivat varata käyttöönsä asiakastyöhuoneen.

Käytettävissä on tietokone Open Office –toimisto-ohjelmilla varustettuna, internet-yhteys ja skanneri/väritulostin-yhdistelmälaite. Väritulosteet maksavat euron / tuloste, mustavalkoiset 20 senttiä / tuloste. Käytössä on myös mikrofilmien ja mikrokorttien lukulaite. Lukulaite on liitetty tietokoneeseen, jolla voi tallentaa lukulaitteen näkymän kuvana vaikkapa USB-tikulle  tai tulostaa näkymän palvelutiskin mustavalkotulostimeen (tulosteen hinta on 20 senttiä / tuloste).

Huoneen voi varata kerralla kolmeksi tunniksi. Varaukset asiakaspalvelunumerosta (03) 880 3270 kirjaston aukioloaikoina.

Hollolan pääkirjaston asiakastyöhuone