Tutkijanhuoneet

Tutkijanhuoneita varattavissa opiskelua ja tutkimustyötä varten.

Lahden pääkirjaston toisessa kerroksessa on viisi tutkijanhuonetta. Huoneet ovat käytettävissä ympäri vuorokauden kulkulupa-avaimella. Huoneita vuokrataan ensisijaisesti päätoimisille ja sivutoimisille opiskelijoille sekä tutkijoille. Harkinnan mukaan myös muuhun kirjalliseen tai tutkimukseen liittyvään työhön.

Huoneissa ei ole tietokoneita.

• varaukset 1- 6 kk (4 huonetta)
  • varaukset 1 päivästä 2 viikkoon (1 huone)

Vuokra

• opiskelijat 75 €/kk
  • muut 125 €/kk
  • lyhytaikainen tutkijahuone 5 €/pv tai 20 €/vko

Lisätietoja: lehtisali  puh. 03-812 5550

Tutkijanhuoneet  eivät ole käytettävissä 1.10.2016 lähtien, kirjaston remontin vuoksi. Tutkijanhuoneet saadaan takaisin asiakaskäyttöön kevään 2017 aikana.

Tutkijanhuoneiden käyttösäännöt

Tutkijanhuone

Hollolan pääkirjaston asiakastyöhuone

Opinnäytetöiden ja tutkimusten tekijät sekä sukututkijat voivat varata käyttöönsä asiakastyöhuoneen.

Käytettävissä on tietokone Open Office –toimisto-ohjelmilla varustettuna, internet-yhteys ja skanneri/väritulostin-yhdistelmälaite. Väritulosteet maksavat euron / tuloste, mustavalkoiset 20 senttiä / tuloste. Käytössä on myös mikrofilmien ja mikrokorttien lukulaite. Lukulaite on liitetty tietokoneeseen, jolla voi tallentaa lukulaitteen näkymän kuvana vaikkapa USB-tikulle  tai tulostaa näkymän palvelutiskin mustavalkotulostimeen (tulosteen hinta on 20 senttiä / tuloste).

Huoneen voi varata kerralla kolmeksi tunniksi. Varaukset asiakaspalvelunumerosta (03) 880 3270 kirjaston aukioloaikoina.

Hollolan pääkirjaston asiakastyöhuone