Sisällön alku

Naxos Video Library

LASTU-kirjastojen kirjastokortti on pääsylippusi klassisen musiikin konsertteihin, oopperoihin ja baletteihin verkossa.

Naxos Video Libraryn banneriNaxos Video Library –palvelun kautta voit katsella klassisen musiikin konserttitaltiointeja ja dokumentteja internetissä maksutta vaikka kotikoneeltasi. Palvelun laajassa valikoimassa on klassisen musiikin konsertteja, dokumenttielokuvia, sekä baletti- ja oopperataltiointeja esiintymisareenoilta ympäri maailman.

Valikoimasta löytyy myös jonkin verran jazz- ja maailmanmusiikkivideoita. Kaiken kaikkiaan palvelussa on tällä hetkellä jo yli 1400 täyspitkää videota ja uusia lisätään jatkuvasti. Ohjelmien tekstitykset on saatavissa viidellä eri kielellä: englanti, saksa, ranska, espanja ja italia.

 

Käyttöohjeita:

 • Siirry Naxos Video Library -palveluun.
 • Kirjoita kirjastokorttisi numero kenttään, jossa lukee library card no. ja klikkaa login-painiketta.
 • Videoita voi hakea esimerkiksi säveltäjän, artistin, teoksen, festivaalin tai esiintymispaikan nimellä. Kirjoita haluamasi hakusana Keyword Search –kenttään. Hakukielenä kannattaa käyttää englantia.
 • Jos haluat hakea videoita yksityiskohtaisemmalla haulla, käytä Advanced Search –hakutoimintoa.
 • Erityisesti oopperoiden ja balettien katselua helpottaa Chapters –valikko, josta voi hypätä suoraan tiettyyn teoksen kappaleeseen, osaan tai aariaan. Myös useimpien esitysten käsiohjelmat on ladattavissa ja tulostettavissa PDF-tiedostona.
 • Kun haluat lopettaa palvelun käytön, kirjaudu ulos punaisesta logout–painikkeesta.

Asiakkaiden kommentit

Kommentin kirjoittaminen edellyttää sisäänkirjautumista.

 1. Verkkokirjaston_ylläpitäjä 23.2.2017 8:36:34
  Ilmoita Verkkokirjaston_ylläpitäjän kommentit. Kirjautumisruutu "Library card no" löytyy sivun oikeasta yläreunasta Keyword search-hakuruudun alta.
 2. Snowypolo 18.2.2017 21:57:22
  Ilmoita Snowypolon kommentit. En osaa kirjautua Naxos Video Libraryyn s. En löydä mistään sitä kirjastokortti numeron paikkaa. Siis en mistään :( Jos joku tietää että missä se on ni coiko sanoa, kiitos. :)
 3. HSaari 4.1.2014 19:42:11
  Ilmoita HSaarin kommentit. Oli hienoa huomata, että teillä on tällaista tarjolla verkon välityksellä. Kiitos! Toivottavasti e-aineistovalikoima kasvaa entisestään tulevaisuudessa.

Muistilista

Sinulla on 0 teosta muistilistassa.

Näytä muistilista