Tilat ja laitteet

Liipolan kirjasto sijaitsee monitoimitalo Onnissa. Kirjastoon pääsee pääsisäänkäynnin kautta.

Meillä voit lainata ja palauttaa itse

Liipolan kirjaston helppokäyttöiset lainaus- ja palautusautomaatit nopeuttavat kirjastokäyntiäsi.

Lainaukseen tarvitset kirjastokortin ja nelinumeroisen pin-koodin, jonka saat palvelupisteeltä.

Kun palautat lainoja, et tarvitse korttia. Palautusautomaatti neuvoo laitatko palautuksesi viereiseen hyllyyn vai varatun aineiston laatikkoon.

Henkilökuntamme neuvoo mielellään automaatin käytössä!

liiautom

Käytössäsi on:

• maksuton langaton verkko, jota voit käyttää joko omalla älypuhelimella/tabletilla/kannettavalla tai kirjastosta lainattavilla kannettavilla tietokoneilla
  • kaksi varattavaa tietokonetta, 30-60 min, lapsille ja aikuisille
  • 30 min tietokone sähköistä asiointia varten aikuisille
  • monitoimilaite, jolla voit kopioida, tulostaa ja skannata
  • kirjastossa pelattavia lautapelejä
  • lainattavia, kirjaston tiloissa käytettäviä iPadeja

Kopioiden ja tulosteiden hinnat löydät täältä.

liitietokone

Kirjastotilaa voit varata maksutta ryhmäsi tarpeisiin kirjaston aukiolon ulkopuolella, sopimuksen mukaan. Meiltä löytyvät dataprojektori, valkokangas ja kannettava tietokone.