Tilat ja laitteet

Asiakastyöasemat

Orimattilan kirjasto tarjoaa asiakkaidensa käyttöön yhteensä neljä varattavaa internet-päätettä. Kaikilla koneilla on tulostusmahdollisuus. Tulosteet ovat mustavalkoisia ja maksavat 0,50 €/kpl. Koneilla on käytettävissä Microsoft Office 2013 –ohjelmisto.

Tietokoneen voi varata ottamalla yhteyttä kirjaston neuvontaan, puh. 044 781 3568. Aikaa varataksesi tarvitset kirjastokortin. Myös vierailijoilla on mahdollisuus tietokoneen käyttöön.

Työasema 1
Nuorten osaston edustalla on yksi kone, jota voi varata puoleksi tunniksi (30 min) kerrallaan.Orimattilan kirjaston asiakaskoneet

Työasemat 2 , 3 ja 4
Käsikirjastossa on kaksi aikuisten käyttöön tarkoitettua konetta, joissa maksimivarausaika on kaksi tuntia (120 min). Käsikirjastossa on myös skanneri.

Opintohuone
Huoneessa on digitointimahdollisuus mm. VHS-kasetilta DVD-levylle.

Tablettitietokoneet 2 kpl, joita voi käyttää kirjaston tiloissa.

Asiakastyöasemien lisäksi käytettävissä on langaton verkko, joka toimii kirjaston asiakastiloissa. Voit siis käyttää myös omaa kannettavaa tietokonettasi kirjastossa.

Ajanvarauksen työasemalle voi tehdä täällä.

Kopiokone

Asiakkaidemme käytössä on kolikoilla toimiva itsepalvelukopiokone. Kopiot ovat mustavalkoisia ja niitä saa sekä paperikoolle A3 että A4. Hinnaltaan kopiot ovat 0,50 €/kpl.

Näyttelytila

Orimattilan pääkirjaston näyttelytilaa vuokrataan 20 euron kuukausihintaan yhdistyksille ja muille ulkopuolisille toimijoille, jotka haluavat esitellä toimintaansa. Vapaita aikoja voi kysyä kirjaston neuvonnasta, puh. 044 781 3568.