Tilat ja laitteet

Asiakastyöasemat

Orimattilan kirjasto tarjoaa asiakkaidensa käyttöön yhteensä kolme varattavaa internet-päätettä. Kaikilla koneilla on tulostusmahdollisuus. Tulosteet ovat mustavalkoisia ja maksavat 0,50 €/kpl. Koneilla on käytettävissä Microsoft Office 2016 –ohjelmisto. Yhdellä työasemalla on myös skanneri.

Tietokoneen voi varata ottamalla yhteyttä kirjaston neuvontaan, puh. 044 781 3568. Aikaa varataksesi tarvitset kirjastokortin. Myös vierailijoilla on mahdollisuus tietokoneen käyttöön. Asiakastyöasemat sijaitsevat asiakaspalvelua vastapäätä.

Työasema 1
Koneen varata puoleksi tunniksi (30 min) kerrallaan.Orimattilan kirjaston asiakaskoneet

Työasemat 2 ja 3
Koneiden maksimivarausaika on kaksi tuntia (120 min).

Digitointi
Musiikkiosaston takaosassa on digitointimahdollisuus mm. VHS-kasetilta DVD-levylle. Huoneen voi varata asiakaspalvelusta, ei netin kautta.

Tablettitietokoneet 2 kpl, joita voi käyttää kirjaston tiloissa.

Asiakastyöasemien lisäksi käytettävissä on langaton verkko, joka toimii kirjaston asiakastiloissa. Voit siis käyttää myös omaa kannettavaa tietokonettasi kirjastossa.

Ajanvarauksen työasemalle voi tehdä täällä.

Kopiokone

Asiakkaidemme käytössä on kolikoilla toimiva itsepalvelukopiokone. Kopiot ovat mustavalkoisia ja niitä saa sekä paperikoolle A3 että A4. Hinnaltaan kopiot ovat 0,50 €/kpl.

Näyttelytila

Orimattilan pääkirjaston näyttelytilaa vuokrataan 20 euron kuukausihintaan yhdistyksille ja muille ulkopuolisille toimijoille, jotka haluavat esitellä toimintaansa. Vapaita aikoja voi kysyä kirjaston neuvonnasta, puh. 044 781 3568.