Kasvattajat ja opettajat

Kirjastosta on moneksi!

Ensiaskel kirjastonkäyttäjäksi alkaa tutustumalla lähimpään kirjastoon. Ottakaa meihin yhteyttä, kun haluatte elämyksellisen esittelykierroksen kirjastossa ja haluatte uppoutua tiedonhaun mielenkiintoiseen maailmaan.

Järjestämme opastusta päiväkoti-ikäisille, koululaisille, kerholaisille ja kaikille kiinnostuneille lapsi- ja nuorisoryhmille. Varaattehan vierailun ajoissa, jotta osaamme suunnitella kyseiselle ryhmälle soveltuvan, ohjatun käynnin.

Kirjastosi yhteyshenkilön löydät täältä

Kirjasto käden ulottuvilla

Luokkakäynnit

Tervetuloa tutustumaan kirjastoon!

Mediakasvatus

Viisaasti verkossa!

Kirjavinkkaus

...ja mitä sitten tapahtui? Sen saat tietää kun luet tämän kirjan itse loppuun.

Lukudiplomit

Innostu lukemisesta!

Lahden kirjastoautojen koulu- ja päiväkotipysäkit lukuvuodella 2016 - 2017, alkaen 22.8.

Pegasos ja Eepos tallissa

Kirjastoautot Pegasos ja Eepos palvelevat lahtelaisia alakouluja ja päiväkoteja. Kirjastoautoista voi lainata aineistoa omalla kirjastokortilla tai luokalle/ryhmälle hankitulla yhteisökortilla.