Kasvattajat ja opettajat

Kirjastosta on moneksi!

Ensiaskel kirjastonkäyttäjäksi alkaa tutustumalla lähimpään kirjastoon. Ottakaa meihin yhteyttä, kun haluatte elämyksellisen esittelykierroksen kirjastossa ja haluatte uppoutua tiedonhaun mielenkiintoiseen maailmaan.

Järjestämme opastusta päiväkoti-ikäisille, koululaisille, kerholaisille ja kaikille kiinnostuneille lapsi- ja nuorisoryhmille. Varaattehan vierailun ajoissa, jotta osaamme suunnitella kyseiselle ryhmälle soveltuvan, ohjatun käynnin.

Kirjastosi yhteyshenkilön löydät täältä

Kirjasto käden ulottuvilla

Luokkakäynnit

Tervetuloa tutustumaan kirjastoon!

Mediakasvatus

Viisaasti verkossa!

Kirjavinkkaus

...ja mitä sitten tapahtui? Sen saat tietää kun luet tämän kirjan itse loppuun.

Lukudiplomit

Innostu lukemisesta!

Lahden kaupunginkirjaston luokkasarjat

Lahden kaupunginkirjastolla on luokkasarjoja Lastukirjastojen alueen koulujen tarpeisiin. Luokkasarjoja lainataan ainoastaan yhteisöjen käyttöön.

Heinolan kaupunginkirjaston luokkasarjat

Heinolan kaupunginkirjaston luokkasarjat kouluille. Luokkasarjoja lainataan ainoastaan yhteisöjen käyttöön.

Lahden kirjastoautojen koulu- ja päiväkotipysäkit lukuvuodella 2017 - 2018, alkaen 21.8.

Pegasos ja Eepos tallissa

Kirjastoautot Pegasos ja Eepos palvelevat lahtelaisia alakouluja ja päiväkoteja. Kirjastoautoista voi lainata aineistoa omalla kirjastokortilla tai luokalle/ryhmälle hankitulla yhteisökortilla.