Lahden kirjastoautot

Lahden kirjastoautot henkilökuntineen toivottavat sinut tervetulleiksi pysäkeille!

Kirjastoauto Pegasoksen aikatauluun kuuluu 85 pysäkkiä. Aamupäivisin käymme 15 koulun ja 18 päiväkodin pihassa, keskipäivisin kierrämme alueita, joissa asuu paljon senioriväestöä ja iltaisin Pegasos palvelee alueilla, joissa ei ole kiinteää kirjastoa.

Pegasoksesta löytyy aineistoa niin lapsille kuin aikuisillekin. Vaihdettavien kärryjen ansiosta pystymme muokkaamaan autoa koulu- ja päiväkotipysäkeille ja iltareiteille sopivaksi.

Entisen Nastolan kunnan alueella palvelevalla Eepoksella on  aikataulussaan 62 pysäkkiä. Pysäkkejä on niin kouluille, päiväkodeille, palvelutaloille kuin yksityisasiakkaille.
Autosta voi lainata kirjoja, lehtiä, elokuvia ja cd-levyjä.

Kirjastoautojen kokoelma on noin 36 000 nidettä, joista autoihin mahtuu kerrallaan kumpaankin  3000 - 4000 nidettä. Osa aineistosta on siis aina varastossa.

Jos haet jotain tiettyä teosta, kannattaa aina varmistaa soittaen onko teos mukana autossa!

Henkilökunta:

Vastaava kirjastonhoitaja Sanna Kuosa  p. 03 812 5561,

Kirjastoautonkuljettaja Paavo Tomminen

Kirjastoautovirkailija Janne Miettinen

Kirjastoautovirkailija Reijo Malmioja (Kirjastoauto Eepos) p. 0400 351158

Kirjastovirkailija Arja Vehniäinen

Kirjastovirkailija Riitta Viljakainen

kirjastoautot@lahti.fi, p. 03 812 5560, 044 416 3522

Tykkää meistä Facebookissa!

facebooklogo

Kirjastoauto Pegasos

Kirjastoauto Eepos tallissa

Lahden kirjastoautojen koulu- ja päiväkotipysäkit lukuvuodella 2016 - 2017, alkaen 22.8.

Pegasos ja Eepos tallissa

Kirjastoautot Pegasos ja Eepos palvelevat lahtelaisia alakouluja ja päiväkoteja. Kirjastoautoista voi lainata aineistoa omalla kirjastokortilla tai luokalle/ryhmälle hankitulla yhteisökortilla.

Kirjastoauto Pegasoksen reittiaikataulu 1.8.2016 alkaen

Puolukkakatu 4

Pegasoksen uusiutunut aikataulu astuu voimaan 13.3.2017. Tästä löydät aikataulun joko oman asuinpaikkasi mukaan tai perinteisemmässä aikataulun muodossa. Tervetuloa pysäkeille!

Kirjastoauto Eepoksen aikataulu 1.8.2016 alkaen

Kirjastoauto Eepos lähdössä reitille

Eepos ajaa reittinsä entisen Nastolan kunnan alueella, tervetuloa tutustumaan!

1. Verkkokirjaston_ylläpitäjä 4.2.2016 11:12:28
    Ilmoita  Verkkokirjaston_ylläpitäjän kommentit. Kirjastoauton tämän vuoden lehdet on jo tilattu mutta otamme toiveen huomioon ensi syksynä, kun teemme uutta tilausta.
  2. seireeni 8.1.2016 13:11:13
    Ilmoita  seireenin kommentit. Toivoisin kirjastoautoon lehtien uusiutumista, Hyvä Terveys-lehti, tai Fit, fitnesslehti

ePalaute kirjastoautopalvelut

Ehdota kirjastoautopysäkkiä

Uusimme kirjastoauton aikataulua vuosittain. Parhaat vihjeet uusia kirjastoautopysäkkejä varten saamme asiakkailtamme.

CS Library-RSS

Muita Päijät-Hämeen kirjastoautoja

1. Hollolan kirjastoauto

Hollolan kirjastoauto 2016

Edelläkävijä kirjastoautopalveluissa!

2. Padasjoen kirjastoauto Iivari II

Padasjoen kirjastoauto Iivari II

Kirjastoautopalveluja Padasjoella jo yli 40 vuotta! Kirjoja, lehtiä, äänikirjoja, musiikkia ja elokuvia iloksi, huviksi ja hyödyksi.

3. Heinolan kirjastoauto

Heinolan uusikirjastoauto lintukuvineen

Heinolan uusi upea kirjastoauto Sulka palvelee Heinolassa maanantaisin, tiistaisin, keskiviikkoisin ja torstaisin. Hartolan pysäkeillä auto käy torstai-iltaisin ja perjantaisin sekä parittomilla viikoilla lauantaisin.

4. Orimattilan kirjastoauto

Orimattilan kirjastoauto