Sisällön alku

Tilat ja laitteet

Tietokoneet
Asikkalan kirjastossa on kuusi asiakastietokonetta, jotka ovat käytettävissä ilman ajanvarausta. Mustavalkoinen tuloste maksaa 0,40 € sivu, ja värillinen 0,60 € sivu. Koneilla ei saa pelata, mutta nuorten pelinurkkaan on lainattavissa kolme läppäriä.

iPad
iPad on lainattavissa kirjaston tiloihin kahdeksi tunniksi kirjastokortilla. Toinen iPad on kiinnitettynä pöytään, ja se on tarkoitettu lähinnä kirjaston e-aineistojen selailuun ja lukemiseen. 

Langaton verkko
Kirjastossa on avoin langaton verkko. 

Monitoimilaite
Laitteella voi tulostaa, skannata ja kopioida. Mustavalkoinen kopio maksaa 0,40 €/sivu, värillinen 0,60 €.

Skanneri
Skanneri on käytettävissä yhdellä asiakastyöasemalla. Lisäksi kirjaston monilaitteella voi skannata aineistoa muistitikulle.

Digitointilaitteisto
Digitointipiste koostuu kahdesta työpisteestä joissa on mahdollisuus VHS-kasettien, C-kasettien, LP-levyjen, valokuvien, diakuvien sekä negatiivien omatoimiseen digitointiin. Varaukset numerosta 044 7780741.

Näyttelyvitriini
Varattavissa on lukollinen vitriini kirjaston sisäänkäynnin yhteydessä. Sen leveys on 3 metriä, korkeus 2 metriä ja syvyys 1 metri.

Näyttelytila
Näyttelytilassa on ripustustilaa tauluille ja se on vapaasti varattavissa.

Hiljainen lukusali
Hiljaisessa huoneessa voi lukea tai selata Asikkala-kokoelman aineistoa. Lisäksi salia voi varata kokouksia varten, istumapaikkoja on 10. Varauksista peritään maksu. Kirjaston omatoimiaikoina lukusali ei ole käytössä.

Nuorten pelinurkka
Pelinurkassa on PS4-konsoli, johon voi lainata pelejä. Lisäksi nurkkaan voi lainata läppäreitä pelailuun. Kirjaston omatoimiaikoina pelinurkka ei ole käytössä.

 

Muistilista

Sinulla on 0 teosta muistilistassa.

Näytä muistilista