Harjoittelu- ja kuuntelutilat

Kirjastoissa on tiloja musiikin harrastamiseen.

Lahden kaupunginkirjasto

Harrastehuoneet

Pääkirjaston musiikkiosastolla on kuusi harrastehuonetta:

Pelihuoneen tai TV-huoneen voit varata korkeintaan kahdeksi tunniksi kerrallaan. Editointihuoneen ja äänitysstudion käyttöön tarvitset alkuopastuksen, jonka jälkeen voit jatkaa työskentelyä omatoimisesti. Huoneiden käyttö on maksutonta, mutta jätä kirjastokorttisi virkailijalle huoneen käytön ajaksi. Osastolla on lisäksi useita kuuntelupaikkoja, joissa voit kuunnella äänitteitä kuulokkeilla.

Pianohuoneet

Lahden kaupunginkirjaston musiikkiosastolla on kaksi pianohuonetta. Huoneen voit varata korkeintaan kahdeksi tunniksi kerrallaan.

Äänieristetyissä huoneissa voit harjoitella pianonsoittoa tai soittaa omalla soittimellasi. Huoneista toinen on isompi, joten muista mainita mikäli tarvitsette hieman enemmän tilaa. Metronomin saat käyttöösi asiakaspalvelusta.

Piano- tai kuunteluhuoneen voit varata paikan päällä tai puhelimitse numerosta 03-8125 531.

Nuori nainen soittaa pianoa Lahden kaupunginkirjaston pianohuoneessa

Lahden musiikkiosaston studio

Musiikkiosaston studio

Lahden pääkirjaston musiikkiosaston studiossa voit säveltää oman hittibiisisi, äänittää sen ja ladata nettiin kaikkien kuultavaksi!

Hollolan kunnankirjasto

Hollolan pääkirjasto tarjoaa käyttöösi äänieristetyn harjoitteluhuoneen, jonka varustukseen kuuluu

• piano
  • akustinen kitara sekä sähkökitara + vahvistin

Musiikkihuoneeseen voit tuoda myös omia soittimia - tilaa on niukalti, mutta ainakin duotyöskentely onnistuu hyvin. Maksuttoman huoneen voit varata käyttöösi joko kirjastossa käydessäsi tai puhelimitse 03-8803 270.

Lainaustiskiltä voit halutessasi pyytää kirjastokorttia vastaan kannettavan CD-soittimen ja kuulokkeet levyjen kirjastokuuntelua varten.

Hollolan pääkirjaston harjoitteluhuone