Sisällön alku

Harjoittelu- ja kuuntelutilat

Kirjastoissa on tiloja musiikin harrastamiseen.

 

Lahden kaupunginkirjasto

Harrastehuoneet

Pääkirjaston musiikkiosastolla on kuusi harrastehuonetta:


Pelihuoneen tai TV-huoneen voit varata korkeintaan kahdeksi tunniksi kerrallaan. Editointihuoneen ja äänitysstudion käyttöön tarvitset alkuopastuksen, jonka jälkeen voit jatkaa työskentelyä omatoimisesti. Huoneiden käyttö on maksutonta, mutta jätä kirjastokorttisi virkailijalle huoneen käytön ajaksi. Osastolla on lisäksi useita kuuntelupaikkoja, joissa voit kuunnella äänitteitä kuulokkeilla.

Pianohuoneet

Lahden kaupunginkirjaston musiikkiosastolla on kaksi pianohuonetta. Huoneen voit varata korkeintaan kahdeksi tunniksi kerrallaan.

Äänieristetyissä huoneissa voit harjoitella pianonsoittoa tai soittaa omalla soittimellasi. Huoneista toinen on isompi, joten muista mainita mikäli tarvitsette hieman enemmän tilaa. Metronomin saat käyttöösi asiakaspalvelusta.

Piano- tai kuunteluhuoneen voit varata paikan päällä tai puhelimitse numerosta 03-8125 531. 

Nuori nainen soittaa pianoa Lahden kaupunginkirjaston pianohuoneessa
 

Lahden musiikkiosaston studio

Musiikkiosaston studio

Lahden pääkirjaston musiikkiosaston studiossa voit säveltää oman hittibiisisi, äänittää sen ja ladata nettiin kaikkien kuultavaksi!

 

Hollolan kunnankirjasto


Hollolan pääkirjasto tarjoaa käyttöösi äänieristetyn harjoittelu/kuunteluhuoneen, jonka varustukseen kuuluu

  • piano
  • kitara
  • äänentoistolaitteet (cd-soitin, erillisvahvistin, kaiuttimet).


Musiikkihuoneeseen voit tuoda myös omia soittimia - tilaa on niukalti, mutta ainakin duotyöskentely onnistuu hyvin. Maksuttoman huoneen voit varata käyttöösi joko kirjastossa käydessäsi tai puhelimitse 03-8803 270.

Lainaustiskiltä voit halutessasi pyytää kirjastokorttia vastaan kannettavan CD-soittimen ja kuulokkeet levyjen kirjastokuuntelua varten.

 

Hollolan pääkirjaston harjoitteluhuone
 

Nastolan kunnankirjasto

Kirjaston pianohuone on varattavissa käyttöön aukioloaikoina kirjastossa tai puhelimitse numerossa 044-7909 336. Käyttö on maksutonta.

Muistilista

Sinulla on 0 teosta muistilistassa.

Näytä muistilista